FOTO HUF. GEMAAKT BIJ DE FIRMA ARTS DE CÏROOT. WIJCHF.N,
Vakmanschap is meesterschap
liiiets en vrijsters, dagbroers en oorlogsdiepen, koetsen met paarden en ruiters, ivi’s in het Paradijs en gew-onc varkentjes, Ide tijd van Hildebrand werd dit wonderutlijk assortiment van kruidig en geurig Kctklaasgebak nog met bladgoud versierd •ut de bakkersvrouw, haar tlochters en wdinnen.
W het mftderne 5-december-feest, met dure pthenken, vaak technische wtmderbaarlijk-Wetiis niet compleet zonder speculaas en taai. zijner nog steeds koekplanken nodig, * vaste hand uit beukenhout gesneden, modellen, die vaak eeuwenoud zijn. 'ikmaiischap is meesterschap. Dat geldt voor tkoekplankensnijder, dat geldt niet minder de brouwers van Grolsch. zij dit vakmanschap kan Grolsch ook • Kir worden gebrouwen volgens de bij••dtfi. ntetliodc van Gildemeester Peter *l>tt, in 1677 eigenaar van de Grolsche brouwerij. Zijn natuurlijke brouwwijze.
overgeleverd van Vader op Zoon, w'erd in de loop der eeuwen steeds verlreterd en verfijnd en aangepast aan moderne mogelijkheden. Daaraan dankt het Grolsche bier zijn eigen karakter, met die bijzondere smaak en frisheid en dat fijne aroma. Ook de natuurlijke houdbaarheid van Grolsch – die door en tijdens een brouw- en rijpingsproces van vier maanden ontstaat – is belangrijk. Pasteurisatie (het kunstmatig houdbaar maken) kan daarom achterwege blijven. Hierdoor is Grf)lsch bier vers bier, vers als aardbeien zo uit de tuin, vers als rozen zo van de struik. Als het voor l ' op tafel staat, heeft Grolsch dezelfde bijzondere smaak, dezelfde frisheid en hetzelfde fijne aroma, als wanneer U het zou drinken in de lagerkelders van de brouwerij.
En tenslotte door de Grolsche beugelfles:
3 voordelen: • KWALITEIT: vers bier • GEMAK: opener nodig, • ZUINIGHEID: de fles behoeft niet in één keer te worden leeggeschonken.
Bierkenners vragen
".7zoácl